Historiefortæller

De levede erfaringer
Som historiefortæller samler Kirstine Andersen på eksempler fra hverdagen – de levede erfaringer. Finder en nerve i tingene. Formidler den nerve. Det er sådan, vi ofte gør… Men der er også noget bagved…

Se din egen livshistorie i de store fortællinger
Kirstine Andersen griber tilbage til vores grundfortællinger hos for eksempel Søren Kierkegaard, Karen Blixen og H. C. Andersen.  Derved får vi øje på det almenmenneskelige, og får løftet vores egen livshistorie ind i lyset af de store fortællinger.  Hun har støvet Kierkegaard og Blixens forfatterskaber af, og med sin livsbekræftende vinkel på tingene,  lader hun de fortællinger fra vores kulturarv lægge en klangbund for vores egne livsfortællinger.

Fortæl din historie!
Gennem guidede forløb sættes deltagerne i gang med at fortælle historier for at finde mening, retning og drivkraft.  Hun sætter med engagement egne og andres historier i spil. Fortællinger skaber sammenhæng og mening. Vi forstår og fortolker vores liv i historier. Fortællingen er det sted, vi finder vores identitet.

’Du rammer en nerve i mig. Gør noget ved mig.  Bibringer mig en ny fortælling – en ny vinkel. Det er så livsbekræftende. Du har øje for det hverdagsagtige og almindelige – og løfter det op. Finder mening og sammenhænge bagom det hele’. Direktør L.B. Lindberg

Se også

–        Seminar om livsfortællinger for ledernetværk.

–        Seminar om Fælles værdier.

–        At træde i karakter som fællesskab.

–        Workshop om livsfortællinger 

–        Børn og voksne i øjenhøjde. Historiefortælling på tværs af generationer.  Dialogprocesser

–        De ældres stemme.  Historiefortælling og dialogprocesser

Se også:
Drivkraft. 7 fortællinger om medarbejderes drivkraft.  Bog af Kirstine Andersen
I demokratiets tjeneste. 10 fortællinger om kommunalpolitikeres drivkraft. Bog af Kirstine Andersen

Kontakt Kirstine Andersen, hvis du vil vide mere.

 

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.