At træde i karakter som fællesskab

En workshop om hvordan vi skaber fællesskaber i en individualistisk tid.

  • Hvordan får vi et fællesskab til at swinge?
  • Hvordan skaber vi fælles identitet som fællesskab?
  • Hvad er vores drivkraft som medarbejdere?

En workshop, hvor vi arbejder udfra ideen om at træde i karakter som mennesker, fagpersoner og som fællesskab.  Ifølge Kierkegaard skal vi holde fast i menneskers forskelligheder – også når vi træder ind i fællesskaber. Derfor er han så aktuel, når vi skal skabe levende fællesskaber – hvadenten det er på tværs af forskelle i fagligheder, kultur eller afdelinger. Hvad er vores kultur og særpræg? Hvad er vores historie? Hvordan bruge det som afsæt for udvikling?

Ikke mindst i disse globaliseringstider er det vigtigt at vide, hvem vi er, og hvad vi står for som mennesker og organisationer, men også som del af en kultur. Der er kultur i måden, vi gør ting på. Der er også kultur i måden, vi går på arbejde på.

Workshoppen handler også om kommunikation, kultur og samarbejde, og hvorfor det kan være så svært at forstå hinanden og få et fællesskab til at swinge.

Desuden  gives en opsang fra Kierkegaard om at balancere mellem livets nødvendighed og mulighed. Hvordan forholder vi os til forandringer og  nye vilkår? Hvad er nødvendigheder, og hvad er muligheder? Hvad må vi lære at leve med? Det handler om at få sjælen med i en zappertid.

Workshoppen er en vekslen mellem foredrag, dialog i smågrupper, historiefortælling, gensidige interviews og leg med Kierkegaards tanker i filosofiske refleksionsrum. Processen skræddersys til deltagerkredsen.

Kontakt Kirstine Andersen, hvis du vil vide mere.

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.