At træde i karakter som menneske og leder

Hvordan træde i karakter som både menneske og leder, når forandringer og besparelser hærger?

  • Hvordan genfinde sit indre kompas?
  • Hvor ligger drivkraften som leder?
  • Hvordan får jeg medarbejderne med?

Vi taler om lederens dilemmaer, og tydeliggør hvilke valg vi har – og ikke har!  Hvornår det er rigtig træls at være leder og sidde på øretævernes holdeplads? Hvad der skal til, for at lederen kan være tro overfor sig selv og træde i karakter som menneske og som leder?

Til slut bliver tingene vendt på hovedet med inspiration i Søren Kierkegaards tankegang om livets nødvendighed og mulighed. Hvordan forholder vi os til forandringerne, ledelsesopgaven, medarbejderne? Hvad er nødvendigheder, og hvad er muligheder? Hvad må vi lære at leve med?

Som foredrag,  workshop eller kursus er det et frikvarter til opladning af batterierne. En vekslen mellem foredrag, dialog og refleksion i smågrupper, gensidige interviews, og leg med Kierkegaards tanker i filosofiske refleksionsrum.

‘Når man har en del lederår bag sig, er man vant til skiftende tiders udbud af værktøjskurser og tilbud om personlig udvikling. På kurset om at træde i karakter som leder, var tid, refleksion og dialog centrale elementer.  Vi begyndte at tale sammen på en ny måde – med en helt anden dybde og nærvær. Det skabte mulighed for at få fat i mig selv indefra og skærpe mit indre lederskab.  Helle Wiese, Fredericia kommune.

Kontakt Kirstine Andersen, hvis du vil vide mere.

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.