Livsfortællinger

Kirstine Andersen er en historiefortæller, der med lidenskab sætter egne og andres historier i spil. Hun har støvet Kierkegaard og Blixens forfatterskaber af, og med sin livsbekræftende vinkel på tingene,  lader hun de store fortællinger fra vores kulturarv lægge en klangbund for vores egne livsfortællinger, så vi kan se, hvordan ’Livet må leves forlæns, men forstås baglæns’ , som Kierkegaard sagde.

Livsfortællinger på Rungstedlund

Seminar om livsfortællinger afholdt  for ledernetværksgrupper på Karen Blixen Museet på Rungstedlund, som lægger en helt særlig atmosfære for dagen.

Formålet er dels personlig refleksion og fordybelse. Dels at komme tættere på hinanden i netværket og skabe fælles identitet samt dialog om netværkets videre udvikling.

Gennem guidede refleksioner fortælles og reflekteres over eget liv for at finde sammenhænge, mønstre og koblinger, vi ikke før har fået øje på. Vi udveksler historier med hinanden om, hvor vi kommer fra, og hvad der har været betydningsfuldt.

Dagen tilrettelægges som et forløb med vekslen mellem oplæg, refleksion, historiefortælling, gensidige interviews og en ‘tankegang’ i parken.

‘Tak for en dejlig dag med livsfortællinger. Vi har fået kontakt med nye sider af os selv og hinanden, som har stor betydning for dem vi er både professionelt og som mennesker i det hele taget. Der var højt til loftet.’

Vi fik indblik i, hvordan livsfortællinger kan være en værdifuld metode, når vi arbejder med udvikling af ledere og grupper, hvor vi ofte har tendens til at glemme det eksistentielle. STOR TAK til Kirstine, fordi du har åbnet det felt for os!

Det, du kalder  ‘øvelser på gulv’, hvor vi finder fælles træk i hinandens livsfortællinger var tankevækkende. Hvor det før var et rent fagligt fokus, der bandt os sammen, så har vi opdaget fællestræk, der bunder i noget personligt, og vil få stor betydning for vores måde at være netværk på i fremtiden.’

Du rammesætter dialogen så stramt og åbent på samme tid, at vi let og ubesværet kommer til at tale om det væsentlige på en nærværende og autentisk måde.’

Morten Daus-Petersen

Kontakt Kirstine Andersen for program

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.