Foredrag

Du er som kunde selv med til at definere, hvordan et foredrag eller en workshop strikkes sammen. Workshops er en vekslen mellem oplæg og  dialog og refleksion i smågrupper, gensidige interviews, historiefortælling, leg og øvelser m.m.

Eksempler på foredrag:

        At træde i karakter som menneske og leder

–        At træde i karakter som fællesskab

        Kierkegaard og ledelse

–        Livets nødvendighed og mulighed

        Få sjælen med i en zappertid!

’Kirstine er en dreven underviser og foredragsholder, der kan sætte scenen og få sit budskab igennem hos høj og lav. Det lykkes hende at skabe fælles sprog og fortællinger på tværs af kulturer, fag, hierarkier og generationer. Men det allermest værdifulde er, at Kirstine samtidig er en hamrende dygtig proceskonsulent, der kan involvere deltagerne i interaktive processer. Hun kan den sjældne kunst at designe og gennemføre dialogprocesser med substans – samtidig med at hun kan stille sig op på ølkassen og få et budskab ud over rampen, når der er brug for det.’    Dorthe Guling, COK

Kontakt Kirstine Andersen hvis du vil vide mere.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.